Hardloopcurus Maarssen

Ben jij een loper die een rondje van 5 kilometer wel kan lopen, heel graag wat langere afstanden wil gaan lopen maar daar wel wat begeleiding bij kan gebruiken? In mei start onder leiding van Noortje een groep op vrijdagmiddag en begeleiden we je van 5 naar 10 kilometer. Het was een grote wens om zo’n groep bij elkaar te krijgen en we zijn superblij dat dit nu gaat lukken!

We beginnen op woensdagochtend 29 mei en lopen door tot en met 10 juli. Voor de zomervakantie topfit dus, dat is het plan. De trainingen beginnen om 9:00 en duren anderhalf uur. Aan het einde van je werkdag en net voor het weekend toch fijn een hardlooptraining meegepakt. De trainingen beginnen en eindigen in het Natuur- en Gezondheidcentrum aan de Tuinbouwweg in Maarssen. Daar kan je je spullen veilig achterlaten en gebruik maken van toilet en kraan.

Verleg je grenzen en ga van 5 naar 10km!

Dit zeggen anderen over de trainingen

“Jullie zijn toppers dank jullie wel!!”

Ik heb met de hardloopclinic meegedaan in april en het is mij gelukt om het doel te halen van 5 km. Dit hoeft natuurlijk niet, je loopt hoever je kan en zover je er plezier in hebt. Het heeft mij veel plezier gebracht met een groep te lopen en door de positieve motivatie van Mirelle en Noor kreeg ik er veel plezier in. Ik ben erg goed begeleidt. Als je klachten hebt kan je dit ook bespreekbaar maken en er wordt zeker meegedacht. Ik doe ook zeker mee met de volgende clinic! Jullie zijn toppers dank jullie wel!!

Marion

“De begeleiding is echt fantastisch”

Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd tegen deze hardlooptraining. De begeleiding is echt fantastisch. Het maakt niet uit hoe je startconditie is. Noor weet bij iedereen steeds weer de juiste ontspannen toon te treffen. Zonder druk uit te oefenen weet ze de motivatie en het enthousiasme er in te houden. En Mirelle is als fysiotherapeut paraat met advies en behandeling als het lichaam toch een beetje sputtert. Of gewoon voor een ontspannen massage na een training. Ik kan echt iedereen deze training aanraden.

Monique

Meelopen? Meld je aan!

Wat bieden we aan?

De cursus bestaat uit 7 lessen van 1,5 uur. We starten, weer of geen weer, vanuit het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. Daar kan je je spullen veilig achterlaten en is ook een omkleed ruimte en toilet aanwezig. We beginnen op de Tuinbouwweg en gaandeweg breiden we het hardloopgebied uit. Gedurende de cursus mag je één keer een gratis afspraak fysiotherapie van 1 uur maken, of 2 keer een half uur, voor als een blessure opspeelt of om te checken of de opbouw goed gaat bijvoorbeeld.

Start: woensdag 29 mei 9:00 – 10:30
Laatste training: woensdag 10 juli
Deelname: € 120

hardloopschoenen

Praktische informatie

De praktijk ligt aan de rand van Maarssen en is bijvoorbeeld vanuit Maarssenbroek, Maarssen Dorp, Tienhoven, Oud Zuilen en Op Buuren makkelijk te bereiken.

Je meldt je aan voor dit programma via de button hierboven, maar je mag mij ook direct bellen, whatsappen of mailen. Als je mij niet direct te pakken krijgt, bijvoorbeeld omdat ik in behandeling ben of lesgeef, dan neem ik vaak dezelfde dag contact met je op, maar op werkdagen in ieder geval binnen 24 uur.

Aangesloten bij